Blommeij Groenprojecten BV


Gemondsedijk 6 5294 NK Gemonde

Vakmanschap in tuinen
Meesterhovenier in tuinen
Exclusief, Kwaliteit en duurzaamheid

Over Blommeij Groenprojecten BV

De eigenaar, Teun van der Meijden, afgestudeerd aan de Agrarische Pedagogische Hogeschool en Hogeschool Larenstein voor Tuin- en Landschapsinrichting, ontwerpt, realiseert en onderhoudt tuinen.

‘Exclusief’ betekent dat er geen enkele concessie wordt gedaan aan de kwaliteit. Alleen het beste is voor hem goed genoeg. ’Natuurlijk’ geeft aan dat er op gepaste wijze wordt omgegaan met datgene wat er in de betreffende tuin al aanwezig is, zoals bestaande beplanting, water en bodemsoort. Een gedegen voorbereiding en inventarisatie maken deel uit van een succesvol resultaat. Het bewijs voor een succesvol resultaat is geleverd.

In september 2003 heeft het Hoveniers Informatiecentrum aan ons bedrijf de prijs “Tuin van het jaar 2003 “ toegekend. Voor ons een pluim en erkenning van de wijze waarop wij bezig zijn. Onze inzending in de categorie > 400m² is door de vakjury bestempeld als volgt: ”strakke en moderne lijnen, origineel ontwerp, mooie balans tussen de omgeving en het huis. Er is goed met de ruimte omgegaan. In de tuin is duidelijk zichtbaar dat er liefde is voor het vak. Vakmanschap is hier meesterschap”.

Foto's

Genieten in eigen tuin

Diensten

Bestrating
Boomverzorging
Kunstgras
Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuinonderhoud
Tuinontwerp

Certificeringen

Meesterhovenier

Onze locatie

Blommeij Groenprojecten BV


Gemondsedijk 6 5294 NK Gemonde