De Groene Klaver


Foxham 21 9601 LD Hoogezand
06- 34 55 12 11 Klik om te bellen

Over De Groene Klaver

Hoveniersbedrijf Groningen

De Groene Klaver is een hoveniersbedrijf gevestigd in Groningen (Hoogezand). Eigenaar Roland de Boer is een enthousiaste ondernemer, een hovenier in hart en nieren die in iedere tuin een uitdaging ziet. Hij heeft ruime ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Naast een flinke dosis enthousiasme beschikt uw hovenier over de juiste papieren. Voor u de garantie dat een vakman uw tuin onder handen neemt.

Uw tuinwensen centraal

Voor De Groene Klaver staat het contact met u als klant voorop. Om een optimaal resultaat te bereiken tijdens een opdracht is persoonlijk contact onmisbaar als hovenier. Belangrijk zijn heldere afspraken en goed contact tijdens de uitvoering van uw opdracht. Zo is het voor zowel u als uw hovenier duidelijk wat de verwachtingen zijn. Uw wensen staan hierbij centraal. Een mooie tuin is immers pas echt mooi als u er zelf helemaal tevreden mee bent.

Hét hoveniersbedrijf nabij Groningen

De thuisbasis van De Groene Klaver is Hoogezand, nabij Groningen. Op zoek naar een professionele hovenier in Groningen, Drenthe of Friesland? Dan bent u bij De Groene Klaver aan het juiste adres!

Diensten

Bestrating
Boomverzorging
Kunstgras
Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Verkoop van planten

Onze locatie

De Groene Klaver


Foxham 21 9601 LD Hoogezand
06- 34 55 12 11 Klik om te bellen