De Smit Tuinaanleg en Onderhoud


Walcherseweg 258 4334 SJ Middelburg
0118613381 Klik om te bellen

Over De Smit Tuinaanleg en Onderhoud

de Smit tuinaanleg en onderhoud;
uw full-service partner

de Smit tuinaanleg en onderhoud, gevestigd in Middelburg, is geen gewone hovenier. de Smit tuinaanleg en onderhoud is gespecialiseerd in zowel tuinaanleg, en tuinonderhoud bij particulieren als ook onderhoud van groenprojecten, zoals verzorgingshuizen, instellingen, scholengemeenschappen, recreatie enz. Dit betekent dat zij haar klanten totale ontzorging biedt. Een nadere kennismaking met deze tuinenspecialist.

Totaal tuinonderhoud, gedegen vakkennis, betrouwbaar, goede voorbereiding, constant, vriendelijk.
Het zijn woorden die bij de Smit tuinaanleg en onderhoud horen. Een familiebedrijf dat al ruim 42 jaar bestaat. Al meer dan 42 jaar tevreden klanten. De lange historie van de Smit tuinaanleg en onderhoud is onderscheidend. De hoeveelheid vakkennis is enorm en ook heeft men door al die jaren heen ervaren wat klanten belangrijk vinden. Het hoveniersbedrijf is groot genoeg voor omvangrijke projecten en klein genoeg voor het tuinonderhoud bij particulieren:

Ontzorgen
Wij focussen ons niet alleen op het aanleggen of renoveren van tuinen. Wij doen juist ook het onderhoud. Veel van onze opdrachtgevers willen totaal ontzorgd worden. het komt regelmatig voor dat wij voor klanten ook de dakgoten schoonmaken, vieze bestratingen schoonspuiten met hogedrukreiniger e.c.

Trouwe klanten
Dat de mentaliteit van de Smit tuinaanleg en onderhoud aanspreekt, blijkt wel uit de trouwe klanten. Klanten die bij de Smit tuinaanleg en onderhoud passen zijn klanten die transparantie, vertrouwde gezichten en één adres voor het totale onderhoud van de buitenruimte belangrijk vinden en waarderen.
de Smit tuinaanleg en onderhoud onderscheid zich door betrouwbaarheid en betrokkenheid. Dit blijkt onder andere uit de gedegen voorbereiding bij ieder project. Hierdoor weet de klant precies wat hij kan verwachten. Ook het ontwerp, uitgevoerd met een Cad-tekenprogramma en de offerte met uitgebreide werkomschrijving en overzicht van te leveren materialen voor de aanleg van een tuin wordt uitvoerig en keurig verzorgd en wat ook belangrijk voor de klant is, uitgebreid toe gelicht. Wij beschikken zelf over een uitgebreide showtuin zodat u rustig alle materialen in werkelijkheid kunt zien. En wat te denken van een zeer gespecificeerde factuur bij uitvoering op
nacalculatiewerkzaamheden, geen ronde bedragen maar gedetailleerde uren en gebruikte materialen specificatie. U kunt tot op detailniveau inzien waarvoor u betaald.

de Smit tuinaanleg en onderhoud
Walcherseweg 258
4334 SJ Middelburg
tel; 0118-613381

Foto's

Diensten

Bestrating
Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuinonderhoud
Tuinontwerp

Onze locatie

De Smit Tuinaanleg en Onderhoud


Walcherseweg 258 4334 SJ Middelburg
0118613381 Klik om te bellen