Frans Commandeur Tuinontwerpen


Bernhardstraat 23 1616 BH Hoogkarspel
0228567263 Klik om te bellen

Over Frans Commandeur Tuinontwerpen

Frans Commandeur Tuinontwerpen is een tuinontwerp bureau, hoveniersbedrijf en bouwt tevens maatwerk tuinhuizen.

Wij ontwerpen exclusieve tuinen en onze vakbekwaam hoveniers voeren de tuinaanleg uit. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en (zorg)instellingen.

Een veelzijdige tuinarchitect ontwerpt ook maatwerk tuingebouwen, zoals een overkapping, tuinhuis, gastenverblijf, berging of veranda. Onze tuingebouwen maken het tuinontwerp compleet. Wij bouwen ter plekke in de tuin, met gebruik van mooie en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Al onze tuingebouwen worden op maat gemaakt, met als voordeel optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Tevens verwerken wij de gebruikswensen van onze opdrachtgever in elk tuingebouw. wij leveren tuingebouwen met sanitair, jacuzzi, buitenkeuken, of (open)haard. Wij ontwerpen en bouwen ook maatwerk tuinhaarden, maar ook fabrieksproducten, zoals een gietijzeren kachel of pizaoven.

De combinatie tuinontwerp en tuinhuis bij één bedrijf geeft veel voordelen. Zo wordt beide vooraf op elkaar afgestemd en zijn de totaalkosten duidelijk. Tevens kan onze hovenier direct de aanwezige bestrating herstellen, een nieuw terras maken, of de gehele tuin aanleggen.

Wilt u genieten van een complete tuin en vindt u kwaliteit  belangrijk? Wij leveren het!

Foto's

exclusieve tuinen van ons eigen tuinontwerp bureau: tuinaanleg van een klassieke tuin aan een rivier

Diensten

Bestrating
Buitenkeuken
Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuinhuis, tuinhaard
Tuinkast
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Verkoop van planten

Onze locatie

Frans Commandeur Tuinontwerpen


Bernhardstraat 23 1616 BH Hoogkarspel
0228567263 Klik om te bellen