Geleijns Hoveniers


Hazeldonk 6 4772 PA Langeweg
0168-323023 Klik om te bellen

Over Geleijns Hoveniers

Geleijns Hoveniers
Tuinontwerp -aanleg- en onderhoud

Is uw tuin toe aan een fikse onderhoudsbeurt of een complete renovatie?

Dan is Geleijns Hoveniers in Langeweg een adres waaraan u zeker niet voorbij mag gaan. Al tijdens het eerste gesprek voelt u de vakkundigheid en passie van Henk Ploeg en zijn team. Ze nemen nog echt de tijd voor u en zijn betrokken bij uw wensen en plannen. Met ruim dertig jaar ervaring in tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud geniet u bovendien mee van een brok aan ervaring. Wilt u een tuin die u elk jaargetijde verrast? Een tuin met groen, waterpartijen, een barbecueplek, een speelparadijs of een loungehoek? Het team van Geleijns Hoveniers bezorgt u de tuin waarin u met volle teugen kunt genieten van uw vrije tijd.

•Tuinontwerp
U ontdekt de passie binnen Geleijns Hoveniers tijdens de gesprekken over het ontwerp. Zij komen met gerichte vragen, creatieve ideeën en deskundige adviezen. Tijdens het gratis adviesgesprek verrassen zij u met een entreekaart voor de tuinen van Appeltern, tuinboeken en deskundige adviezen. Hebben zij uw wensen geïnventariseerd, dan gaan zij op zoek naar de ontwerper die hiermee het beste uit de voeten kan.

•Tuinaanleg
Bent u helemaal tevreden over het ontwerp? Dan is voor hen de tijd aangebroken om de handen uit de mouwen te steken. De hoveniers zetten het ontwerp uit, verrichten het nodige grondwerk, plannen de verhardingen en bouwkundige elementen zoals vijvers, vlonders, pergola’s, verlichting, tuinkamers en gaan op zoek naar de gewenste beplanting tegen de scherpste prijs/kwaliteitverhouding. Een plezierige kanttekening: zijn zij eenmaal aan uw tuin begonnen, dan zorgen zij voor een vlotte doorloop.

•Onderhoud en nazorg
Ook voor het onderhoud van uw tuin is Geleijns Hoveniers een uitstekend adres. U kunt met hen vaste afspraken maken over reguliere onderhoudswerkzaamheden zoals maaien en schoffelen en groot onderhoud zoals snoeien en kappen. Voor beide activiteiten bieden zij een uitstekende service en aantrekkelijke contracten.

Aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid
Kwaliteit speelt bij dit bedrijf een toonaangevende rol. Geleijns is dan ook in het bezit van meerdere kwaliteitscerficaten. Zo zijn alle diensten en producten Groenkeur gecertificeerd. Informatievoorziening, offertes, beplantingsplannen en onderhoudsplannen voldoen aan de hoogste eisen. Zij neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door uitsluitend gebruik te maken van houtsoorten die voldoen aan de fsc normen voor bosbeheer. En ten slotte biedt zij op de volledige aanleg van uw tuin een jaar garantie.

Kortom Geleijns Hoveniers is één van de meest deskundige partners als het om uw tuin gaat. U treft hier hoveniers die hun vak verstaan, en die dit vak bovenal met passie uitoefenen. Deze passie vindt u straks gegarandeerd terug in uw tuin.

Geleijns Hoveniers
Hazeldonk 6
4772 PA LANGEWEG
T 0168-323023

Diensten

Bestrating
Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuinonderhoud
Tuinontwerp

Onze locatie

Geleijns Hoveniers


Hazeldonk 6 4772 PA Langeweg
0168-323023 Klik om te bellen