Greenspot Groenspecialisten


Grebbebos 12 2134 KV Hoofddorp
0622660585 Klik om te bellen

Over Greenspot Groenspecialisten

Greenspot, de hovenier met het groene hart

Het zaadje van Greenspot werd in 1992 geplant door oprichter en groenliefhebber André Prins. Sindsdien is Greenspot uitgegroeid tot een team van toegewijde groenspecialisten, hoveniers die gezamenlijk de tuinen in Amstelland en de Haarlemmermeer laten floreren. Greenspot werkt in opdracht aan tuinen van particulieren, maar ook aan (kantoor)tuinen van (semi-)overheidsinstellingen, bedrijven, VVE’s en zorginstellingen.

Grote tuin, kleine tuin

De tuinspecialisten van Greenspot gaan graag voor je aan de slag. We denken met je mee, of je opdracht groot of klein is, complex of eenvoudig. We houden rekening met hergebruik van materialen, je budget en de wensen die je hebt om je eigen stukje groen in te richten. Laat jouw tuin ook een bijdrage aan de natuur zijn.

Kwaliteit voorop

We werken met eigen materieel en maken gebruik van duurzame producten. Greenspot werkt al jaren samen met dezelfde betrouwbare leveranciers van tuinmaterialen, beplanting en bomen. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we, tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, onze beloften aan jou waar kunnen maken.

Jouw tuinwensen zetten wij om in tuinplezier

Jouw tuin is een stukje natuur dat je naar eigen wens en smaak kunt inrichten. Greenspot Groenspecialisten heeft alle deskundigheid in huis om je daarbij te adviseren en te ondersteunen.

Je droomtuin begint bij Greenspot Groenspecialisten

Foto's

Diensten

Bestrating
Boomverzorging
Groene daken
Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Watermanagement

Team

Onze locatie

Greenspot Groenspecialisten


Grebbebos 12 2134 KV Hoofddorp
0622660585 Klik om te bellen