HK Groen


Zuidergracht 21-29 3763 LS Soest
035-7009755 Klik om te bellen

Over HK Groen

Advies
De basis van een mooie tuin begint bij goed advies. Met veel kennis van zaken bieden wij u graag onze diensten aan. Een advies kan variëren van het snoeien van een boom tot het realiseren van uw complete droomtuin.

Ontwerp
Het ontwerp komt tot stand na een informatief gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt, wellicht heeft u al een bepaald thema in gedachte voor uw tuin. U ontvangt het eerste ontwerp met daarbij een mondelinge toelichting, waarop u uw visie kunt geven. Hierna zal een definitief ontwerp tot stand komen. Het ontwerp is uniek en persoonlijk, uw wensen staan voorop! Door uw wensen en onze praktijkervaring bij elkaar te brengen realiseren wij een tuin waar u jarenlang veel plezier aan zult beleven.

Aanleg/onderhoud
Voor de aanleg van uw tuin wordt het ontwerp als basis gehanteerd om zo tot een goed resultaat te komen. Er zijn veel factoren die samen komen, zichtbaar en niet zichtbaar, die ervoor moeten zorgen dat het afgesproken ontwerp wordt gerealiseerd. Te denken aan: de afwatering, plaats voor stroomkabels, hoeveelheid aan te voeren grond, komt er niveauverschil? Dit zijn maar een paar voorbeelden van de velen, waarbij de kennis van uitvoering belangrijk is om naar het ideale eindbeeld toe te werken.

Wanneer uw droomtuin is gerealiseerd wilt u ook graag dat dit uw droomtuin blijft! Daarvoor dient regelmatig onderhoud gepleegd te worden. Dit is belangrijk om uw investering in uw tuin te waarborgen.

Beplanting
Een tuin kan bijna niet zonder beplanting. Of u nu kiest voor een weelderige Engelse tuin waar de beplanting glooiend in elkaar overgaat of juist voor een heel strakke moderne tuin met een aantal mooie strakke plantenbakken met planten, voor de beleving van de tuin is de harmonie in de beplanting zeer essentieel.
Niet alle planten zijn op willekeurige plaatsen te planten, denk bijvoorbeeld aan zonnige of schaduwrijke plaatsen in uw tuin of aan de grondsoort. Hiervoor kunt u een beplantingsplan laten opstellen. Wij creëeren dan een mooie balans met het ontwerp. Het beplantingsplan werkt mee naar een optimaal optisch genot.
Heeft u speciale wensen? Neem gerust contact met ons op!

Beregening
Het is voor een goede aanslag van nieuw te planten beplanting zeer belangrijk dat deze voorzien wordt van vocht in de juiste hoeveelheid. Vocht is een eerste behoefte voor een plant. Met een goede beregening(sproei)installatie kunt u dit per plant optimaal afstemmen. Voor de beregening kies ik altijd voor Garjet Irrigatiesystemen omdat dit bedrijf een betrouwbaar systeem levert dat overal toepasbaar is.

Projectbegeleiding
Bij grote projecten heeft u meestal te maken met veel verschillende uitvoerende bedrijven. Door onze brede kennis en ervaring in de tuinbranche kunnen wij de supervisie van u overnemen. Wij stellen een van onze medewerkers aan als aanspreekpunt tusen u en de uitvoerende bedrijven. U kunt hierdoor zelf meer op de achtergrond blijven en wij houden het overzicht zullen het project tot het juiste resultaat leiden.

Accessoires
Door de klimaatverandering leven ook wij in Nederland steeds meer buiten. Het zijn niet alleen onze kinderen die heerlijk buitenspelen. Ook volwassenen zitten vaker en langer buiten. Wij ontkomen bijna al niet meer aan een heerlijke louncheset om te relaxen, ook de buitenkeukens zijn niet meer uit onze tuinen weg te denken. Wij bieden u graag een goed advies op het gebied van tuinaccessoires.

Diensten

Bestrating
Boomveiligheidscontroleur
Boomverzorging
Kunstgras
Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Verkoop van planten

Onze locatie

HK Groen


Zuidergracht 21-29 3763 LS Soest
035-7009755 Klik om te bellen