HOLLANDIA Groengroep


Lagevoortsebos 1 5298 LA Liempde
0411-631500 Klik om te bellen

Over HOLLANDIA Groengroep

HOLLANDIA groengroep met passie voor het groen

Over ons
Al 14 jaar lang creëren wij groen geluk. Voor overheidsinstellingen, gemeenten, tuin- en landschapsarchitecten, bedrijven en particulieren. Eigenlijk voor iedereen met een tuin of een stuk buitenruimte. Of dat nu achter uw huis, een openbare ruimte in het bos of de tuin van een zorginstelling is: ons team staat voor u klaar. Iedere opdracht pakken wij met evenveel passie voor het groen aan. En geloof ons: daarbij gaan wij verder dan gewone hovenierswerkzaamheden. Laat u verrassen!

Waarom HOLLANDIA groengroep
Groen geluk ziet er voor iedereen anders uit. De één wil lekker tot rust komen in de tuin. Zichzelf even afzonderen tussen al dat mooie groen. De ander geniet het liefst van een gezellige barbecue met familie of vrienden, en een heerlijke overkapping om onder te vertoeven. En weer iemand anders ziet een mooie en veilige speelplek voor de kinderen voor zich, met een uitdagend klimtoestel en een voetbalveldje. Hoe dan ook: een tuin moet in alle seizoenen een heerlijke plek zijn om te kunnen genieten. Alleen, of met het hele gezin. Om dat voor elkaar te krijgen, beginnen wij altijd met goed te luisteren. Heel goed. Daarna komt het creatieve stuk, waarbij we al uw wensen vertalen naar een persoonlijk ontwerp. Wij hebben namelijk maar één doel: het creëren, realiseren en onderhouden van een tuin die perfect bij u past. Een tuin waar u zich goed voelt en waar u kunt genieten van al dat mooie groen. Dát is groen geluk.

Groen geluk creëren wij niet alleen voor tuinen, maar voor iedere buitenruimte. Zo zijn we ook gespecialiseerd in bedrijfstuinen en openbare ruimtes. Voor wie we dit doen? Voor overheidsinstellingen, gemeenten, tuin- en landschapsarchitecten, bedrijven en particulieren. Dus ook voor u!

Zo werken wij
Eerst even kennismaken
Of het nu om een particuliere tuin gaat of een bedrijfsproject: wij leren u graag eerst kennen. In een vrijblijvend gesprek luisteren we naar uw plannen en bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Is er een klik? Dan gaan we met elkaar in zee.

Creatief ontwerp
Als eerst gaan we aan de slag met een ontwerp. Alle wensen, ideeën en mogelijkheden werken wij uit in een helder plan. U kijkt daar goed naar en geeft terugkoppeling, zodat wij het volledig naar wens kunnen aanpassen. Pas als iedereen 100% achter het ontwerp staat, gaan we verder.

Waarvoor kunt u bij ons terecht

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Boomverzorging en bosbeheer
  • Bestrating
  • Verkoop van planten

Met passie voor groen

Foto's

Project Den Bosch

Diensten

Bestrating
Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Verkoop van planten

Onze locatie

HOLLANDIA Groengroep


Lagevoortsebos 1 5298 LA Liempde
0411-631500 Klik om te bellen