Nibbeling Boom Bos En Landschapsverzorging


Provincialeweg 2 5437 PD Beers NB
06-53771226 Klik om te bellen

Over Nibbeling Boom Bos En Landschapsverzorging

Boomverzorging:

De afgelopen jaren is Nibbeling Hoveniers zich ook gaan specialiseren in de boomverzorging. Dit om het werkvlak te verbreden naast de activiteiten aanleg en onderhoud. Ons werkgebied strekt zich uit van het snoeien van bomen tot het meter voor meter afbreken van bomen op lastig te bereiken plaatsen. Natuurlijk kunt u voor een persoonlijk advies bij ons terecht.

Snoeien.

Grote, kleine, oude, jonge, gezonde en zieke. Bomen zijn er in veel soorten en maten. Al deze bomen moeten regelmatig gesnoeid worden. Dit om de grootte van de boom te regelen, om ziekte en dode takken te verwijderen of om meer ruimte in de boomkruin te creëren. Het spreekt voor zich dat alle verschillende bomen door ons verzorgd kunnen worden.

Rooien.

Ook het totaal verwijderen van bomen is iets wat helaas regelmatig moet gebeuren. Wanneer een boom ziek is of gevaarlijk word moet hij geveld worden. Dit is een vak apart. Om te voorkomen dat uw huis, uw tuin of u zelf schade oploopt kunt u dit het beste aan professionals overlaten. Nibbeling Hoveniers beschikt over de modernste klimmaterialen, en een professionele, opleiding voor veilig werken in hoge bomen. Daarnaast beschikken wij over een hoogwerker waardoor zelfs de lastigste plaatsen bereikbaar zijn en ook in een beperkte ruimte de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Versnipperen.

Door onze snippercombinatie biedt Nibbeling Hoveniers de mogelijkheid de stammen, de takken, en overig snoeiafval volledig te versnipperen en af te voeren.