Tuincursus-Online


Maasoord 17 17 3448 BL Woerden
+31654614382 Klik om te bellen

Over Tuincursus-Online

Overbeek-Gardendesign is een onafhankelijk tuinontwerp-en adviesburo.


Ben je op zoek naar een sfeervol tuinontwerp, een fleurig beplantingsplan of tips over het tuinonderhoud?


Samen je tuin ontdekken
Met passie en ervaring neemt Geral je mee op zoek naar de tuin van JOUW DROMEN. Als tuinontwerper gaan we samen op zoek naar de ideale vormgeving. De tuin is jouw plek om bij te komen van het soms hectische leven, te ontdekken wat de natuur te bieden heeft of waar je duurzame producten kunt vinden om te eten.


Kennis opdoen hoe het jou het beste uitkomt
Wij verzorgen met veel plezier tuincursussen (Tuincursus-Online.nl) op maat, zowel praktische cursussen in de tuin als een online cursus die je kan volgen waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Tuinspecialist Geral Overbeek kan je de fijne kneepje's van het vak leren zodat je nog meer kunt genieten van je eigen Oase de tuin. Voor iedere cursist die zich inschrijft planten wij een boom (tree of life) omdat we samen onze leefomgeving groener kunnen maken.


Natuurlijk tuinieren is makkelijker dan je denkt
De tuin zien we als natuur dicht bij huis daarom werken wij vanuit de gedachte om de natuur te stimuleren zodat de natuurlijke processen helpen om de tuin in balans te krijgen en houden. De natuurlijke kringloop, natuurlijke vijanden en biologische producten zorgen er voor dat er veel in de tuin te beleven is maar ook dat de tuin makkelijker te onderhouden is. Dat wil toch iedereen? 
Een evenwichtige tuin begint bij het bodemleven wat onmisbaar is voor gezonde planten. De juiste plant op de juiste plaats zorgt ervoor dat de tuin elk jaar mooier wordt zonder kunstgrepen en onnodig veel onderhoud.

OVERBEEK-GARDENDESIGN TUININSPIRATIE & BELEVING

Foto's

De levende tuin is goed voor de mens en zijn omgeving, tuincursus-online helpt je op weg.

Diensten

Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuincursus
Tuinontwerp

Artikelen

Taxuskever bestrijden op een diervriendelijke manier?

Vele jaren geleden kwam de taxuskever alleen voor op de Taxus waar die ook zijn naam aan dankt. De laatste jaren worden ze steeds minder kieskeurig en vreten steeds meer plantensoorten aan, soms echt...

Wildplukken veranderd je beleving

Wildplukwandeling of foodwalk in het groene hart Het groene hart bestaat niet alleen uit eentonige weilanden maar er zijn ook natuurgebieden en wilde bermen waar een grote verscheidenheid aan planten...

Onze locatie

Tuincursus-Online


Maasoord 17 17 3448 BL Woerden
+31654614382 Klik om te bellen